• creare site prezentare
  creare site prezentare
 • promovare web
  promovare web
 • sistem de administrare a continutului
  sistem de administrare a continutului
 • optimizare web
  optimizare web
 • web design
  web design

Creare Website

Crearea de site-uri de prezentare este activitatea mea principala. Pe langa aceasta, realizez si: bloguri, magazine virtuale ...

mai mult +

Optimizare Web

Optimzarea web este obligatorie pentru ca site-ul dumneavoastra sa aiba trafic. Trafic=vizitatori, vizitatori=clienti, clienti=bani ...

mai mult +

Magazin Online

Profitati acum de cea mai buna oferta de pe piata! Puteti avea propriul dvs. magazin online, optimizat google si usor de administrat ...

mai mult +

Logo Design

Sigla sau logo-ul firmei este un element esential in imaginea unei firme, mai ales daca aceasta este nou infiintata. Un logo bine realizat ...

mai mult +

Optimizare web » Optimizare site Joomla, Wordpress

Optimizare web » Optimizare site Joomla, WordPress
3 (60%) 2 votes

Ce inseamna optimizarea web

Optimizarea web pentru motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN) este unul din lucrurile foarte necesare celor care vor sa fie gasiti in mediul concurential pe internet. Majoritatea am auzit folosindu-se termenul SEO.

Termenul SEO este o prescurtare a notiunii de Search Engine Optimization, care tradus inseamna optimizare pentru motoarele de cautare. Acest proces de optimizare are scopul de a pozitiona un site pe primele pagini intre rezultatele pe care un motor de cautare le afiseaza – este vorba de cazul unei cautari in functie de anumiti termeni predefiniti sau cuvinte cheie.

In mare parte, optimizarea pentru motoarele de cautare se bazeaza pe optimizari aduse structurii paginilor continute in cadrul site-ului,  pentru a fi corect interpretate si evaluate de algoritmii de atribuire a rangurilor folositi de motoarele de cautare. Dupa optimizare se trece la indexarea web in cataloage, directoare si in alte site-uri de profil,  pentru a creste popularitatea site-ului dvs, astfel incat sa fie relevant atunci cand cineva cauta un anumit cuvant cheie.

Optimzarea web este obligatorie pentru ca site-ul dumneavoastra sa aiba trafic. Trafic=vizitatori, vizitatori=clienti, clienti=bani. Nu este suficient sa detii un site (chiar daca este foarte bine realizat grafic) daca il vizitezi doar tu si prietenii.

De ce este necesara optimizarea Google

Este foarte important sa fiti prezenti pe prima pagina in Google – Top 10 (80% din vizitatori nu trec de prima pagina) un client care va cauta serviciile dvs. se va uita si la concurenta, asadar cel putin primele 10 rezultate vor fi analizate cu siguranta in vederea luarii unei decizii finale Optimizarea Google va aduce pe site-ul dumneavoastra doar pe acele persoane care au cautat pe Google cuvinte cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra.

De ce fac optimizare doar pentru site-urile create de mine

Un site profesional se construieste pe o platforma de administrare. Platforma de administrare permite clientului sa-si administreze site-ul si in acelasi timp pe baza ei se realizeaza site-ul. Optimizarea interna are mare legatura cu platforma pe care e construit site-ul. Platformele utilizate de mine (Joomla, WordPress) permit o optimizare Google complexa pe care care alte platforme nu le ofera. Din acest motiv fac optimizare doar pentru clientii carora le-am dezvoltat si site-ul si stiu ca le pot aduce rezultate sigure.

Comments are closed.