Cum sa-ti promovezi site-ul prin Facebook

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design
facebook logo

Cum sa-ti promovezi site-ul prin Facebook

Cum sa-ti promovezi site-ul prin Facebook
5 (100%) 1 vote

Asa cum am aratat intr-un articol precedent, retelele de socializare te ajuta foarte mult sa-ti promovezi website-ul. Una dintre cele mai cunoscute si folosite este Facebook. FaceBook este o retea sociala online (un site de socializare) unde poti intalni persoane/prieteni, oameni care au aceleasi interese ca si tine. Utilizatorii inregistrati au posibilitatea sa-si gaseasca prieteni, dar si orice utilizatori din toata lumea, nu numai din tara in care se afla. In cele ce urmeaza va voi arata cum va puteti promova site-ul utilizand Facebook.

  • Creati-va un blog pe site.
  • Creati-va o pagina pe Facebook (pentru aceasta trebuie sa fiti un utilizator inregistrat). Aceasta va fi disponibila apoi in meniul “Ads and Pages” din profilul Facebook (sub “Games”).
  • Intrati apoi pe pagina creata si dati click pe “Browse More” de sub “More Applications” (ultimul meniu de jos). Cautati acum o aplicatie de tip “RSS Reader”, ca de exemplu Simply RSS.
  • Dupa ce instalati aplicatia, aceasta va fi vizibila in meniul “Applications” al paginii de Facebook. Dati click pe “Edit” si adaugati adresa de “RSS feed” a blogului vostru (va voi explica intr-un articol viitor ce este RSS si la ce foloseste ).
  • Ultimul pas consta in postarea regulata de articole ce contin in titlu cuvintele cheie vizate pentru promovarea site-ului tau.

Cu cat numarul de utilizatori Facebook ce au link catre pagina ta este mai mare, cu atat va creste posibilitatea ca aceasta sa fie indexata mai bine iar page rank-ul transmis catre pagina ta sa fie mai mare.

Share this post

Comment (1)

  • autovest Reply

    Nu am prea inteles ideea cu facebook-ul. Cum ma ajuta el sa imi cresc pagerank-ul?

    14 iulie 2014 at 15:41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design