Despre Joomla

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design
Despre Joomla

Despre Joomla

Despre Joomla
Rate this post

Joomla este un sistem de management al conţinutului care vă permite construirea de site-uri Web şi aplicaţii online puternice. Mai multe aspecte, inclusiv uşurinţa de utilizare şi de extensibilitate, au făcut din Joomla unul dintre sistemele cele mai populare sisteme de management al continutuliu de pe web. Joomla este o soluţie open source, care este disponibilă gratuit pentru toată lumea.

Ce este un sistem de management al conţinutului (CMS)?

Un sistem de management de conţinut este un software care monitorizează fiecare bucată de conţinut de pe un site Web. Conţinutul poate fi simplu de text, fotografii, muzica, video, documente.. Un avantaj major in a folosi un CMS este că nu necesită putine cunoştinţe sau calificare tehnica sau pentru a administra un site.

De ce sa imi fac site folosind Joomla?

Joomla este cel mai popular CMS open source disponibil în prezent, fapt evidenţiat printr-o comunitate extraordinara de utilizatori si dezvoltatori si printr-un ritm vibrant de creştere. Joomla un proiect care a inceput in anul 2000 are acum peste 200.000 de utilizatori şi colaboratori, sute de site-uri in care puteti gasi extensii si teme. Cu actualizari frecvente, cu noi extensii fiind facute in fiecare zi, cu teme care folosesc ultimile tehnologii, viitorul pare luminos pentru premiatul proiect Joomla.

De unde pot obtine Joomla? Cat costa?

Joomla poate fi descarcat de pe site-ul http://www.joomla.org. Joomla este gratuit! De asemenea pe site-ul Joomla gasiti o multime de extensii si template-uri gratuite.

Unde pot gazdui un site Joomla?

Joomla este scris in php si foloseste o baza de date mysql. Joomla poate fi gazduit pe orice server care ofera php si mysql.
Muhaha ofera un pachet dedicat de gazduire pentru Joomla care include instalare grautita + suport tehnic in caz ca intalniti dificultati in lucru cu Joomla; pentru mai multe detalii vizitati http://hosting.muhaha.net.

Este Joomla disponibil si in limba romana? Unde gasesc traduceri pentru Joomla si extensii?

Traduceri in limba romana pentru Joomla si extensii Joomla sunt create continuu de voluntari. Le puteti descarca de pe http://www.joomla.ro.

De ce sa folosesc Joomla?

Motivele cele mai importante pentru a folosi Joomla ar fi:

  • este gratuit
  • este usor de instalat
  • este usor de configurat
  • permite sa va concentati pe continut
  • are o comunitate de utilizatori dezvoltata si activa

Joomla! este gratuit. Spre deosebire de alte instrumente pentru crearea de site-uri, Joomla! este 100% gratuit. Investitia initiala in site-ul dumneavoastra va fi considerabil redusa din aceasta cauza.

Joomla! este usor de instalat. Programul de instalare livrat impreuna cu Joomla! face instalarea si configurarea initiala posibila in cateva minute. Interfata intuitiva si prietenoasa a programului de instalare nu cere cunostinte avansate despre lucru cu site-uri internet pentru a putea instala Joomla!.

Joomla! este usor de configurat. Zona de administrare a site-ului pusa la dispozitie de Joomla! este intuitiva si prietenoasa. Puteti instala extensii noi de Joomla!, adauga articole noi si modifica aspectul site-ului dumneavoastra usor si rapid.

Joomla! va permite sa va concentrati pe continut. Datorita facilitatilor avansate de administrare a Joomla! puteti construi si administra un site fara a avea nevoie de cunostinte de programare web. Prin sistemul de template-uri Joomla! va permite sa modificati aspectul site-ului dumneavoastra rapid si usor. Datorita acestor facilitati Joomla! va permite sa va concentrati pe cea mai importanta parte din site, continutul!

Joomla! are o comunitate dezvoltata si activa. Faptul ca Joomla! are o comunitate de utilizatori activa si dezvoltata inseamna ca puteti gasi usor solutii la problemele dumneavoastra cu Joomla!. Exista numeroase forumuri despre Joomla! unde puteti gasi raspunsuri la intrebarile dumneavoastra si de unde puteti invata mai multe despre Joomla!. O comunitate activa inseamna de asemenea producerea unui numar mare de extensii Joomla! gratuite pe care le puteti folosi in site-urile dumneavoastra.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design