Lista directoare web romanesti

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design
director web

Lista directoare web romanesti

Lista directoare web romanesti
Rate this post

O buna metoda de a-ti mari numarul de vizitatori pe site si de a obtine backlink-uri spre acesta o constituie inscrierea in directoare web. Cu cat pozitia site-ului tau este mai buna in cadrul directorului si cu cat page rank-ul acestuia este mai mare, cu atat numarul de backlinks trimise catre pagina ta va fi mai mare si astfel vei obtine o pozitie mai buna in motoarele de cautare si poate chiar un transfer de page rank (bineinteles daca directorul permite acest lucru). Aveti insa grija la link-urile reciproce pe care majoritatea directoarelor le cer la inregistrarea unui nou site. Desi acestea iti vor garanta o pozitie mai buna in cadrul lor, majoritatea directoarelor folosesc atributul rel=”nofollow” catre link-urile trimise catre site-ul tau. Acesta constituie un mare dezavantaj, intrucat impiedica accesul motoarelor de cautare la link-ul respectiv. Voi discuta mai detaliat intr-un articol viitor despre atributul nofollow atasat legaturilor web si despre influenta acestuia asupra page rank-ului. Eu va recomand pentru inceput sa-l folositi doar pentru link-uri catre site-uri ce nu contin un backlink catre site-ul vostru.

In varianta initiala a articolului, alcatuisem o lista de directoare web, dar lumea s-a plans ca nu este actualizata si ca page rank-ul directoarelor nu este cel real. Asadar, am renuntat la idee. In schimb, puteti gasi o lista de directoare web romanesti accesand: http://zombalau.ro/calculatoare-internet/directoare-si-portaluri/directoare-web.

Share this post

Comments (2)

  • George Reply

    Va rog sa adaugati si acest site de articole http://www.comunicate-online.ro/

    4 februarie 2015 at 22:10
  • Neculai Reply

    Buna ziua. Am lansat un director de articole romanesc ce permite adaugarea in mod gratuit de articole ce au minim 300 cuvinte si 1 link extern. Puteti sa il adaugati in lista dumneavoastra, adresa directorului de articole este http://www.voceascrisa.ro/

    11 iunie 2015 at 16:09

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design