Promoveaza-ti site-ul prin schimb de trafic

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design
schimb de trafic

Promoveaza-ti site-ul prin schimb de trafic

Promoveaza-ti site-ul prin schimb de trafic
5 (100%) 1 vote

Schimbul gratuit de trafic reprezinta cea mai rapida si cea mai utila metoda de a aduce si imbunatati traficul spre site-ul d-voastra.

Prin schimb de trafic se intelege folosirea unui site specializat care utilizeaza un motor de navigare, ce afiseaza automat, pe rand, pentru o anumita perioada, site-urile inregistrate de utilizatori. Cu alte cuvinte, modulul de navigare al site-ului afiseaza pe rand, prin rotire, fiecare site inscris, pentru cateva secunde. Pentru fiecare vizualizare primiti un anumit punctaj, iar punctele acumulate le puteti folosi prin alocare la site-ul propriu. Deci, acumulati puncte automat pe care le transformati in trafic spre site-ul sau website-urile alese de d-voastra.

 

Cu cat sunt mai multe vizite, cu atat creste site-ul in importanta in pozitia rezultatelor cautarilor.

 

Asadar, aveti posibilitatea de a va spori singuri numarul de vizitatori pe site, vizitand cateva ore pe saptamana, timp de cateva secunde, site-urile altor persoane, care la randul lor vor face acelasi lucru cu site-ul d-voastra.

 

Bineinteles, recomand sa faceti acest lucru doar la inceput, pentru a va promova mai usor site-ul in motoarele de cautare. Nu cred ca va doriti sa dati click-uri tot restul vietii. Dupa ce acesta a obtinut pozitia dorita, va recomand sa folositi tehnicile de marketing si promovare oferite de motoarele de cautare pentru a va mentine numarul de vizitatori si a atrage atentia noilor clienti. Actualizari dese si populare ale continutului sunt indicate.

 

Mai jos am trecut o lista cu cateva din site-urile ce ofera schimb automat de trafic, pe care le-am testat si va asigur ca o sa aduca rezultate vizibile:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Blog: Promovare site » Optimizare web » Web Design